Zeer goedkope vakantie op Jamaica!

Een vakantie naar Jamaica hoeft niet duur te zijn. Als je de aanbiedingen en last minutes een beetje in de gaten houdt, kun je voor weinig geld naar het tropische paradijs vliegen. Als je bijvoorbeeld gedurende het laagseizoen naar het Bob Marley-eiland vliegt, hoeft dat helemaal niet veel geld te kosten. Vliegen is vandaag de dag niet meer duur. Zeker als je een vlucht boekt binnen Europa. Het is vaak duurder om jezelf met de trein of bus te vervoeren, dan met het vliegtuig. Je vraagt je soms werkelijk af hoe de luchtvaartbedrijven überhaupt nog geld kunnen verdienen.

Als ik naar de lucht kijk en is zie een vliegtuig, ben ik daar nog steeds heel erg verwonderd over. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat zo’n vliegtuig in de lucht blijft hangen. Er gebeuren relatief weinig ongelukken met vliegtuigen. Als je in een auto stapt, is de kans groter dat er wat gebeurt. Jamaica kan dus een goedkope reisbestemming zijn. Het eiland heeft heel veel te bieden. Het leeuwendeel van de bezoekers komt er voor de paradijselijke stranden. De stranden van Jamaica zijn heel erg mooi. Maar het eiland heeft nog veel meer te bieden. Zowel op het vlak van de natuur als op het vlak van de cultuur. Zo is het echt een hotspot voor de liefhebbers van vogels. Eén van de vogels die je er zeker zult gaan spotten, is de Amerikaanse steltkluut.

Amerikaanse steltkluut

De Amerikaanse steltkluut is een zogenaamde waadvogel. Het beest valt op door diens zeer lange poten. De lengte van de Amerikaanse steltkluut is meer dan 35 centimeter.