header image
 

Negril

Negril is de populairste toeristische bestemming aan de westkust van Jamaica. In Negril zijn verschillende hotels & resorts, cottages en pilar hutten te boeken.

 

Clubhotel RIU Negril Hotel

ClubHotel RIU Negril

ClubHotel RIU Negril is een net gerenoveerd (alles is dus nieuw) All Inclusive Resort. Het 5-sterrenhotel ligt direct aan het strand van Negril. De azuurblauwe Caribische Zee is binnen handbereik!

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

Samsara Negril Hotel

Samsara

Samsara is een fantastisch All Inclusive Resort (cottages en pilar hutten). De 3-sterrencottages en 3-sterren pilar hutten liggen op de indrukwekkende kliffen van Negril hetgeen leidt tot een fenomenale uitzichten en sferen!

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

Legends Negril Hotel

Legends

Legends is een schitterend All Inclusive Resort. Het 3-sterrenhotel ligt direct aan het strand van Negril. Een dagelijkse duik in de Caribische Zee is zeer verleidelijk!

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

 

RIU Palace Tropical Bay Negril Hotel

RIU Palace Tropical Bay

RIU Palace Tropical Bay is een superluxe All Inclusive Resort. Het 5-sterrenhotel ligt pal aan het strand van Negril. Lekker zwemmen in de kraakheldere Caribische Zee behoort dus tot de mogelijkheden. Daarnaast bezit het resort twee fantastische buitenzwembaden!

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

Country Country Beach Cottages Negril Hotel

Country Country Beach Cottages

Country Country Beach Cottages is een indrukwekkend All Inclusive Resort (cottages). De 3-sterrencottages liggen direct aan het strand van Negril. De kraakheldere Caribische Zee wacht op jou!

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

 

Sandy Haven Resort Negril Hotel

Sandy Haven Resort

Sandy Haven Resort is een prachtig All Inclusive Resort. Het 4-sterrenhotel ligt pal aan het strand van Negril. Heerlijk op het hagelwitte strand zonnen en afkoelen in de azuurblauwe Caribische Zee!

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

 

Couples Negril Hotel

Couples Negril

Couples Negril is een super All Inclusive Resort. Het 5-sterrenhotel ligt direct aan het strand van Negril. Lekker iedere dag in de azuurblauwe Caribische Zee gaan zwemmen, snorkelen of persluchtduiken!

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

Royalton Negril Resort & Spa

Royalton Negril Resort & Spa

Royalton Negril Resort & Spa

Royalton Negril Resort & Spa is een ultraluxe All Inclusive Resort. Het 5-sterrenhotel ligt pal aan het strand van Negril. Lekker iedere dag in de azuurblauwe Caribische Zee gaan zwemmen en dobberen!

Meer informatie en boeken