header image
 

Tennissen

Mensen die op vakantie gaan, slaan graag tegen een tennisballetje. Dat geldt ook voor mensen die het vliegtuig naar Jamaica nemen. Natuurlijk is het heerlijk om een groot deel van de dag lekker op het strand te gaan zitten, maar het is toch ook leuk om jezelf af en toe in het zweet te jagen. Heerlijk te gaan tennissen!

Het is leuk om op Jamaica te gaan tennissen.

Op Jamaica groeien metershoge palmbomen naast de tennisbaan, hetgeen voor een geweldige sfeer zorgt.

Op het Caribische eiland wemelt het van de hotels & resorts. Het leeuwendeel van deze hotels & resorts is opgetrokken aan de noord- en westkust van Jamaica. Dat zijn de plekken van het Bovenwindse Eiland waar de meeste toeristen neerstrijken als zij naar Jamaica op vakantie gaan.

Tennissen bij de hotels & resorts

Een heel groot gedeelte van de hotels & resorts van Jamaica is superluxe. Alle denkbare faciliteiten zijn beschikbaar én gratis voor de gasten die er verblijven. Dan moet je onder andere denken aan restaurants, zwembaden, fitnessruimtes, sauna’s en tennisbanen. Dus als je op het Bob Marley-eiland graag wil tennissen, is dat helemaal geen probleem. De tennisbanen liggen er bovendien goed onderhouden bij. Mensen die graag tennisles willen hebben, komen op Jamaica ook aan hun trekken. Naast de mogelijkheid om te tennissen op de vakantieaccommodaties, zijn er op het eiland talloze andere tennisbanen waar je een baantje kunt afhuren om te gaan tennissen.

Tennissen is gezond

Regelmatig het tennisspel bedrijven is heel gezond. Op de eerste plaats is het heel goed voor je conditie. Als je alle meters optelt na een wedstrijdje tennis kom je aan een behoorlijk afstand. Dat is natuurlijk heel goed nieuws. Op die manier ben je namelijk calorieën aan het verbranden en raak je (over)gewicht kwijt. Op de tweede plaats is het regelmatig tegen een balletje aanmeppen ook heel goed voor je spierkracht. Naarmate je ouder wordt, verlies je steeds meer spierkracht. Door regelmatig te sporten, wordt dit proces behoorlijk afgeremd. En zo kan ik nog wel even doorgaan met het opsommen van positieve punten die aan het tennisspel gekoppeld zijn. Ga dus veel tennissen, óók op Jamaica!