header image
 

Varen met glasbodemboot

Jamaica is van een grootste schoonheid. Het Rastafari-eiland is heel erg divers. Met name strandliefhebbers togen in grote getale naar Jamaica. De stranden van het eiland zijn van een hoge kwaliteit. Uiteraard is de kleur mooi wit, maar daarnaast is de zandstructuur heel erg fijn. Als je in de gelegenheid bent om op dit soort Bounty-stranden te kunnen zonnen, ben je natuurlijk bevoorrecht. De stranden van Jamaica gaan naadloos over in een prachtige Caribische Zee. Een zee die van een heerlijke temperatuur is en van een verbluffende kleur. De Caribische Zee die Jamaica omspoelt, vormt de natuurlijke habitat voor tal van zeedieren. Deze zeedieren dartelen sierlijk tussen het koraal door. Koraal dat bovendien vrijwel niet is aangetast. Koraal dat prima te bewonderen valt via varen met glasbodemboot.

Varen met glasbodemboot op Jamaica is fantastisch.

Iedereen die met een glasbodemboot meevaart op de Caribische Zee kan zonder nat te worden genieten van de onderwaterwereld van Jamaica.

Heel veel toeristen die een bezoekje brengen aan Jamaica willen graag kennismaken met de betoverende onderwaterwereld van het Caribische eiland. Dat kan uiteraard op verschillende manieren. Het meest eenvoudig is om een snorkelsetje te huren of kopen. Als je dan te water gaat, ontsluit zich de prachtige onderwaterwereld voor je ogen. Een andere methode om onder water te gaan is uiteraard om te gaan sportduiken op Jamaica. Daar zitten heel veel voordelen aan, maar ook een paar nadelen. Zo moet je om verantwoord te kunnen sportduiken in het bezit zijn van een duikbrevet. Maar als je eenmaal een duikbrevet hebt, kan het grote genieten gaan beginnen.

Varen met glasbodemboot is fantastisch

Er zijn natuurlijk altijd mensen die niet durven te snorkelen of sportduiken, maar toch kennis willen maken met de betoverende onderwaterwereld van Jamaica. Zij kunnen aanboord stappen van een zogenaamde glasbodemboot. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat de bodem van een glasbodemboot uit glas. Op deze manier blijf je lekker droog, maar kun je toch alle tropische vissen aan je voorbij zien zwemmen. Varen glasbodemboot is dus heel erg leuk.