header image
 

Vakantie Cuba

Cuba is één van de topbestemmingen van de Caribische archipel. Het eiland is zó divers en kleurrijk! Of je nu van stranden of van cultuur houdt, iedereen komt er ruimschoots aan zijn trekken. Havanna is de hoofdstad van Cuba. In Havanna rijden nog veel historische Amerikaanse auto’s rond. Tel daarbij op de prachtige pastelgekleurde panden en het plezier is compleet. Maar Cuba heeft nog veel meer! Wat te denken van de prachtige stranden. Deze stranden hebben een poederachtige structuur en zijn bovendien hagelwit. Ook natuurliefhebbers zijn op Cuba aan het juiste adres: het eiland is gezegend met verschillende fantastische natuurparken!

 

Brisas Guardalavaca

Brisas Guardalavaca

Brisas Guardalavaca

Brisas Guardalavaca is een fantastisch All Inclusive Resort. Het 3-sterrenhotel ligt in het oosten van Cuba bij de badplaats Guardalavaca. De azuurblauwe Caribische Zee is binnen handbereik!

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

Memories Varadero

Memories Varadero

Memories Varadero

Memories Varadero is een schitterend All Inclusive Resort. Het 3-sterrenhotel ligt in het noorden van Cuba bij de badplaats Varadero op het schiereiland Hicacos. De azuurblauwe Caribische Zee is binnen handbereik!

Meer informatie en boeken