header image
 

Eilandhoppen

Eilandhoppen is enorm populair. Het is natuurlijk ook fantastisch voor de liefhebbers van eilanden om gedurende een vakantie/reis meerdere eilanden te bezoeken. De eilanden van Griekenland, de eilanden van de Azoren, de eilanden van Thailand en de eilanden van Kaapverdië zijn de bekendste eilanden waar je kunt eilandhoppen. 

Griekenland

Griekenland telt meer dan zesduizend eilanden: slechts achtenzeventig Griekse eilanden tellen honderd of meer inwoners. De Griekse eilanden zijn van een ongekende schoonheid. Bij onderstaande reisaanbieders/touroperators/reisbureaus kun je eilandhop-vakanties van de Griekse eilanden boeken.

TUI

Dé VakantieDiscounter

De Azoren

De Azoren is een archipel in de Atlantische oceaan, behorend tot Portugal. De Azoren bestaan uit zeventien eilanden: negen bewoond en acht onbewoond. De eilanden van de Azoren zijn uniek een zeer de moeite waard om te bezoeken. Bij onderstaande reisaanbieders/touroperators/reisbureaus kun je eilandhop-vakanties van de Azoren boeken.

TUI

Dé VakantieDiscounter

Thailand 

Tailand telt meer dan veertienhonderddertig eilanden. Het leeuwendeel van deze eilanden is niet bewoond. De Thaise eilanden zijn van een verbluffende schoonheid. Bij onderstaande reisaanbieders/touroperators/reisbureaus kun je eilandhop-vakanties van de Thaise eilanden boeken.

TUI

Dé VakantieDiscounter

Kaapverdië

Kaapverdië is een archipel in de Noordelijke Atlantische oceaan voor de westkust van Afrika. Kaapverdië bestaat uit twaalf eilanden. Het is fantastisch om de Kaapverdische eilanden te bezoeken. Bij onderstaande reisaanbieders/touroperators/reisbureaus kun je eilandhop-vakanties van de Kaapverdische eilanden boeken.

TUI

Dé VakantieDiscounter