header image
 

Eilandtour met quad

Jamaica is één van de grootste Caribische eilanden. Het Bob Marley-eiland is twee keer zo groot als de Nederlandse provincie Gelderland. Er zijn verschillende manieren om Jamaica te verkennen. Uiteraard kun je een auto huren en er zelf op uit trekken, maar je kunt ook deelnemen aan een tocht met een touringcar. Als je voor die laatste optie kiest, zal het je niet ontbreken aan luxe en comfort. De bussen waar tegenwoordig mee wordt gereden, zijn namelijk voorzien van alle denkbare gemakken. Mensen die het maar een saaie bedoeling vinden om in een bus opgesloten te zitten, kunnen ook voor meer avontuur kiezen. Zij kunnen bijvoorbeeld een all-terrain vehicle (avt)-tour oftewel quad-tour boeken. Als je hier voor kiest, sla je feitelijk twee vliegen in één klap: je ziet heel veel van het eiland én je bent lekker sportief bezig. Je maakt een eilandtour met quad!

Eilandtour met quad is een unieke ervaring

Het rijden van een quad geeft een heerlijk gevoel. Je voelt aan den lijve dat je op een voertuig zit. Doordat je samen met ervaren gidsen aan het rijden bent door het Jamaicaanse landschap kun je alle zorgen even opzij zetten. Men zegt weleens dat er geen betere manier bestaat om een eiland te ontdekken dan middels een quad. Bovendien zit je met eilandtour met quad lekker buiten en wappert je haar in de wind.

Maak op Jamaica een eilandtour met quad.

Met een quad door het Jamaicaanse landschap rijden, is een hele leuke manier om het tropische eiland te leren kennen.

Natuurlijk zijn er mensen die het doodeng vinden om zelf achter het stuur van een quad te zitten. Voor hen is er gelukkig een mooie oplossing. Er zijn namelijk ook tweepersoons quads op het rum-eiland voorhanden. Op deze manier kun je toch het quadrijden ervaren, zonder zelf aan het stuur te hoeven zitten. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat kinderen op Jamaica gaan quadrijden. 18 jaar is dan ook de minimale leeftijd waarop er met een quad op het Caribische eiland gereden mag worden. Uiteraard moet de bestuurder ook in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.