header image
 

Eilandtour met segway

Uiteraard zijn er heel veel verschillende manieren om Jamaica te ontdekken en te verkennen. Voor iemand die een originele manier zoekt om dat te bewerkstelligen, zou eens moeten denken aan de segway pt (segway personal transporter of segway). Hiermee wordt een vervoersmiddel bedoeld voor één persoon. Een vervoersmiddel dat een elektrische motor bezit en zelf balanceert. Het is een vervoersmiddel dat al meer dan 1,5 decennium op de markt is. Twee oplaadbare batterijen zijn de energiebronnen van de segway. Zij zorgen ervoor dat de elektromotoren worden gevoed met brandstof. Eilandtour met segway op Jamaica is echt de moeite waard. Het is heerlijk om buiten te zijn in een fijn klimaat en een betoverend landschap!

Eilandtour met segway is voor iedereen mogelijk

Hoe wordt de segway bestuurd? Nou, dat kan de bestuurder doen door het verplaatsen van zijn lichaamsgewicht. Op het moment dat de segway-bestuurder naar voren buigt, gaat de segway óók naar voren toe. Du moment dat de segway-bestuurder naar achteren helt, gaat ook de segway naar achteren toe. Wanneer staat de segway stil? Op het moment dat de bestuurder rechtop staat. Vanzelfsprekend kun je met een segway ook naar links en naar rechts sturen. Tegenwoordig werkt dat met een high-tech stuurkolom. Het is zelfs mogelijk om met een moderne segway een cirkel te maken van 360 graden!

Eilandtour met segway op Jamaica maken is leuk.

Je kunt op veel verschillende manieren Jamaica verkennen, ook met een segway.

Op Jamaica zijn verschillende bedrijven waar je segways kunt huren. Het is uiteraard ook mogelijk om een segway-tour te maken. Dat is vooral leuk in de toeristische badplaatsen van het zonovergoten Caribische eiland. Het mooie van de segway is, dat het heel gemakkelijk is om ermee te leren rijden. Je hebt het zo onder de knie. Het is gewoon big fun, voor jong en oud. Als je in Nederland in het straatbeeld kijkt, zie je zo nu en dan ook segways voorbij zoeven. Maar op Jamaica is dat uiteraard veel leuker!