Voordelige vakantie naar Jamaica!

Een vakantie naar Jamaica hoeft niet duur te zijn, je kunt heden ten dage heel voordelig naar het Bob Marley-eiland vliegen en er overnachten in een hotel & resort. Binnen de reisaanbieders is er namelijk een ware prijzenoorlog gaande. De mensen die op reis willen gaan, zijn de lachende derde. Jamaica is één van de topbestemmingen van de Caribische archipel. Het eiland ontvangt ieder jaar miljoenen toeristen. Het leeuwendeel van deze toeristen is afkomstig van Noord-Amerika. De VS en Canada dus. Naast de aantrekkelijke stranden, vinden de toeristen op het eiland een geweldige natuur. Een natuur met prachtige dieren. De Amerikaanse schaarbek bijvoorbeeld.

Amerikaanse schaarbek

De Amerikaanse schaarbek wordt ookwel zwarte schaarbek genoemd. Het is een beest dat ressorteert onder de meeuwen. De Amerikaanse schaarbek is een grote vogel. De Amerikaanse schaarbek kan een lengte bereiken van meer dan 46 centimeter. De vleugelspanwijdte van de Amerikaanse schaarbek kan meer dan 110 centimeter bedragen. Als je Amerikaanse schaarbekken ziet vliegen, moet je veel aan sterns denken. Daar lijken ze namelijk sterk op.

De bovenzijde van het verenpak van de Amerikaanse schaarbek heeft een bruinzwarte kleur. De onderzijde van het verenpak is wit. De snavel van de elegante vlieger is zwart. Met uitzondering van het deel dat zich bij de kop bevindt, dat deel is namelijk oranje. Als de Amerikaanse schaarbek naar voedsel gaat zoeken, doet hij dat op een andere manier dan sterns. Stern duiken echt naar vis. De Amerikaanse schaarbek daarentegen scheert met een opengesperde snavel over het wateroppervlakte heen. Op het moment dat er contact is met een visje, wordt de snavel bliksemsnel gesloten.