Tryall Great House Jamaica

Het Tryall Great House ligt op de hoofdweg tussen de plaatsjes Hopewell en Sandy Bay in het district (parish) Hanover op Jamaica. Het landhuis ligt vlak in de buurt van een wereldberoemde golfbaan, de Tryall Golf Club. Op deze golfbaan werd jaarlijks (tot 1996) het internationale Johnnie Walker World Tournament Golf Championship gespeeld. Golf is heel erg populair op Jamaica. Op het eiland zijn heel veel verschillende banen. Veel toeristen gaan ook golfen op Jamaica.

Tryall Great House Jamaica

Op het terrein van het Tryall Great House zijn nog 19de eeuwse grafsteenfragmenten, de ruïnes van een suikerfabriek, waaronder een enorm nog functionerende gietijzeren waterwiel, een oude gietijzeren ketel en een mooie baksteenstructuur schoorsteen te zien.

Johnnie Walker World Tournament Golf Championship

Het was de bedoeling dat het Johnnie Walker World Tournament Golf Championship zou uitgroeien tot de vijfde Major in de wereld van het golf. Helaas mislukte dat. Aan het toernooi deden telkens vierentwintig spelers mee. In de prijzenpot zat 2.500.000 dollar, de winnaar kreeg 550.000 dollar mee naar huis. Tussen 1991 en 1995 werd het Johnnie Walker World Tournament Golf Championship gespeeld onder de paraplu van de Amerikaanse PGA Tour. Vanaf 1995 werd de wedstrijd gespeeld onder de paraplu van de Europese PGA Tour.

Major golfkampioenschap

Er worden ieder jaar in de wereld vier belangrijke golfkampioenschappen gespeeld, de Majors. Drie van deze Majors vinden plaats in de Verenigde Staten en een in Groot-Brittannië. Sinds 1860 wordt in Groot-Brittannië The Open Championship (The Open) gespeeld. Sinds 1895 wordt in Amerika de US Open gespeeld. Sinds 1916 wordt in Amerika het PGA Championship gespeeld en sinds 1934 wordt in Amerika het Masters Tournament gespeeld.