Top 5 mooiste watervallen van Jamaica!

Op Jamaica bevinden zich de mooiste watervallen van de wereld. Het Caribische eiland wordt doorkliefd met ontelbaar veel rivieren. En op plekken waar je hoogteverschillen en water (rivieren) hebt, ontstaan watervallen. Het is zeer de moeite waard om verschillende watervallen op Jamaica te bezoeken. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 mooiste watervallen van Jamaica!

5. Fissdone Falls

De Fissdone Falls is een prachtige waterval die vrijwel onbekend is onder toeristen. Bij deze waterval ervaar je nog Jamaica in zijn meest pure vorm. Het is heel erg leuk om te gaan zwemmen in het mini-meertje dat is ontstaan door de waterval.

4. Reach Falls

De Reach Falls is een schitterende waterval in de buurt van Portland. De directe omgeving van deze waterval is ongelofelijk mooi. Bomen en planten met de fraaiste kleuren hebben zich verzameld rondom de waterval. 

3. Mayfield Falls

De Mayfield Falls is een adembenemend mooie waterval die nauwelijks bekend is onder toeristen. Als je bij de waterval bent, ervaar je het gevoel van oppergeluk. 

2. YS Falls

YS Falls is één van de bekendste watervallen van Jamaica. De waterval bevindt zich in de provincie St. Elizabeth. In de buurt van de waterval bevinden zich allemaal faciliteiten voor toeristen zoals ligstoelen, plekken om te picknicken en kleedhokjes. Voor mensen met kinderen is deze waterval een echte must. 

1. Dunn’s River Falls

De mooiste én bekendste waterval van Jamaica is zonder enige twijfel de Dunn’s River Falls. De waterval bevindt zich bij Ocho Rios. Op sommige dagen kan het bij de waterval erg druk zijn met toeristen. Maar schrik daar niet van; iedereen die op vakantie gaat naar Jamaica, moet beslist een bezoekje brengen aan de Dunn’s River Falls!