Top 5 mooiste stranden van Jamaica!

Jamaica is gezegend met de mooiste stranden van de wereld. Het reggae-eiland bevindt zich in de Caribische archipel. Deze regio van de wereld kent ontelbaar veel bewoonde en onbewoonde eilanden die omspoeld worden door kraakhelder oceaanwater en adembenemende witte stranden. Jamaica is er daar één van. De mooiste stranden van Jamaica bevinden zich aan diens noord- en westkant. Uiteraard bevinden zich aan de zuid- en oostkant van Jamaica ook hele aantrekkelijke stranden; hier zijn veel minder toeristen; dus het is hier veel rustiger! Hieronder vind je het lijstje van de top 5 mooiste stranden van Jamaica!

5. Fishermen’s Beach

Fishermen’s Beach is een zeer aantrekkelijk strand dat is gesitueerd aan de noordkant van het eiland. Het is een zeer fotogeniek strand waar je prachtige foto’s kunt maken van onder andere authentieke vissersbootjes. Bootjes die in de mooiste kleuren zijn geschilderd. 

4. Frenchman’s Cove

Frenchman’s Cove is omsloten door prachtige rotspartijen waardoor een hele bijzondere sfeer op het strand ontstaat. Het is echt een leuk strand voor mensen met jonge kinderen; zij vermaken zich opperbest op Frenchman’s Cove.

3. Half Moon Beach

Half Moon Beach ligt vlak in de buurt van Negril en is heel rustig. Je vindt er heel weinig toeristen en daardoor is het erg aantrekkelijk voor een ontspannen stranddagje. 

2. Negril Beach

Negril Beach is echt een strand waar heel veel is te doen en te beleven. Het is ook een strand waar je kunt deelnemen aan veel watersporten. Erg geliefd bij de jeugd.

1. Seven Mile Beach

Seven Mile Beach is het mooiste én bekendste strand van Jamaica en waarschijnlijk ook het mooiste strand van de wereld. Het superstrand bevindt zich aan de westkust van het Caribische eiland in het plaatsje Negril. Hier vind je ook de mooiste hotels & resorts van het eiland.