Top 5 beste restaurants van Jamaica!

De meeste mensen denken bij de Jamaicaanse keuken aan Jerk Chicken en Rum Punches, maar op het reggae-eiland zijn nog veel meer lekkere dingen te eten en drinken. Als je een beetje rondkijkt, zul je ontdekken dat je op veel plekken en in veel restaurants heerlijk kunt genieten van de authentieke Jamaicaanse keuken! Hieronder vind je het lijstje van de top 5 beste restaurants van Jamaica!

5. Miss T’s Kitchen

Miss T’s Kitchen bevindt zich in Ocho Rios. Hier krijg je de kans om te genieten van echte lokale gerechten. Dan moet je denken aan Jamaicaanse geitencurry, gefrituurde kip met honingsmaak en gegrilde zeekreeft. T’s Kitchen staat ook bekend om diens overheerlijke vegetarische gerechten. 

4. Scotchies

Scotchies heeft drie vestigingen die zich bevinden in Kingston, St. Ann en Montego Bay. Uiteraard moet iedereen die op vakantie gaat naar Jamaica Jerk Chicken geprobeerd en geproefd hebben. Dan is er geen betere plek om dat te doen bij Scotchies. Je bent overigens niet de enige in het restaurant; het is er doorgaans druk. Maar het is het wachten meer dan waard; het eten is er verrukkelijk!

3. Toscanini

Toscanini bevindt zich in Ocho Rios en staat bekend als het beste Italiaanse restaurant van het Caribische eiland. Het restaurant is gesitueerd in een prachtig 19de eeuws pand waardoor er een fantastisch sfeer ontstaat waar je fijn kunt genieten van overheerlijke gerechten en fantastische wijnen!

2. M-10 Bar And Gril

M-10 Bar And Gril bevindt zich in Kingston en is een plek waar je supergoed kunt eten voor een perfecte prijs. De prijs/kwaliteit bij M-10 Bar And Gril dus heel gunstig! 

1. EITS Café 

EITS Café bevindt zich Saint Andrew. Dit restaurant is gesitueerd op één van de mooiste locaties van Jamaica; alleen dáárom al is het al zeer de moeite waard om een bezoekje aan het restaurant te brengen. Alle gerechten die op tafel komen, bevatten daarnaast ingrediënten die zelf geproduceerd zijn op hun eigen landerijen; verser dan vers bestaat dus niet! EITS Café is het absolute toprestaurant van Jamaica!