Top 5 bekendste liedjes van Ziggy Marley van Jamaica!

Ziggy Marley is de oudste zoon van reggae-icoon Bob Marley. Evenals zijn vader is Ziggy Marley een uiterst succesvol reggae-zanger met tal van beroemde liedjes. Ziggy Marley werd geboren als David Nesta Marley. Hij verwierf de naam Ziggy door het feit dat hij kromme teentjes had en daardoor tijdens het voetballen zigzaggend liep. Ziggy Marley heeft gedurende zijn muzikale carrière al veel topnummers afgeleverd. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 bekendste liedjes van Ziggy Marley van Jamaica!

5. Tomorrow People 

Het nummer Tomorrow People staat op het derde album van Ziggy Marley and the Melody Makers; Conscious Party en kwam uit in 1988. Naast het bekende Tomorrow People staat er nog een beroemd nummer op deze plaat: Tumblin Down. In 1998 ontving Conscious Party de Grammy Award voor de beste reggae-plaat van 1989. 

4. I Know You Don’t Care

Het nummer I Know You Don’t Care is ook van Ziggy Marley and the Melody Makers; het is een regelrechte reggae-klassieker!

3. Beach in Hawaii

Het nummer Beach in Hawaii staat op het album Love is My Religion. Het is een schitterend nummer; reggae-liefhebbers komen bij Beach in Hawaii helemaal aan hun trekken!

2. True To Myself

Het nummer True To Myself staat op het album Dragonfly. Het album kwam in 2003 uit. Op Dragonfly staat ook het nummer Rainbow in the Sky; een samenwerking met Flea en John Frusciante van de Red Hot Chili Peppers. 

1. Love is My Religion

Het nummer Love is My Religion is de titelsong van het gelijknamige album. De plaat zag het levenslicht in juli 2006. Het gehele album werd opgenomen in de eigen studio van Ziggy Marley. Het familielabel van de Marley’s, Tuff Gong Wordwide, is verantwoordelijk voor het uitbrengen van de plaat. Tis een echt topnummer!