Romantische zonsondergang op Jamaica

Jamaica is hét eiland van de romantiek en liefde. Het zonovergoten eiland heeft wat dat betreft ook alles mee. Het kustgebied is gezegend met fantastische stranden en de binnenlanden zijn betoverend groen. Daarnaast wordt Jamaica doorkliefd met tal van rivieren. En als klap op de vuurpijl is het Caribische eiland in het bezit van indrukwekkend spectaculaire watervallen!

Zonsondergang

Eén van de meest romantische dingen die je kunt ondernemen op Jamaica, is om naar het strand te togen om daar getuige te zijn van een zonsondergang. Het is een geweldige ervaring om de zon een razend tempo te zien zakken in de Caribische Zee. Het lijkt dan net alsof hij wordt uitgedoofd in het kraakheldere oceaanwater! Als je geluk hebt, kleurt de lucht dan in de meest prachtige kleuren rood en verschijnt er een soort schilderij aan de lucht. Dat is pas echt genieten!

Prachtige stranden

De stranden van Jamaica waar vanaf je een sunset wil gaan beleven, zijn van een hele grote schoonheid. De mooiste stranden van Jamaica bevinden zich aan de noord- en westkant. Het strandzand heeft hier een fijne structuur en is bovendien hagelwit. Vaak buigen er palmbomen mee met de verkoelende zeewind die op het strand staat. Dit geeft uiteraard een onvergetelijke sfeer op het strand!

Hotels & resorts

De meeste hotels & resorts die op Jamaica zijn, bevinden zich op de stranden. Dus als je een romantische zonsondergang wil beleven, hoef je niet zo ver te lopen. Vaak staan er op de stranden van de hotels & resorts bovendien goedzittende lounge stoelen waardoor de zonsondergang nog relaxter beleefd kan worden!