Prijsknallers voor vakantie op Jamaica!

Voor heel weinig geld naar Jamaica! Met een korting naar Jamaica! Met een aanbieding naar Jamaica! Met een last minute naar Jamaica! Iedereen wil zo min mogelijk geld betalen op het moment dat hij of zij het vliegtuig instapt naar het Bob Marley-eiland. We jagen allemaal op prijsknallers! Tegenwoordig is het helemaal niet meer zo moeilijk om voor weinig geld naar Jamaica te vliegen. De reisaanbieders vechten elkaar zo zoetjes aan de tent uit. Nog niet zo heel erg lang geleden was het peperduur om de oceaan over te vliegen, maar tegenwoordig is dat helemaal niet meer aan de orde.

Als je eenmaal op het Caribische eiland bent, kan het grote feest gaan beginnen. Voor mensen die alleen maar van stranden houden, kunnen het beste naar de noord- en westkust togen. Daar bevinden zich de Bounty-stranden van het eiland. Als je van de natuur houdt of je bent een echte eco-toerist, dan is het hele eiland een snoepwinkeltje. De natuur is overal op Jamaica aanwezig. Een werkelijk prachtige natuur. Eén van de fascinerende inwoners van die natuur is de Amerikaanse roodstaart.

Amerikaanse roodstaart

De Amerikaanse roodstaart is maar een kleine vogel. De bovenkant van de fladderaar is zwart en oranje. De onderkant van het beest daarentegen is wit. De vleugels zijn ook zwart. Echter, sommige delen van de vleugels hebben oranje gekleurde onderdelen. De lengte van de Amerikaanse roodstaart bedraagt ongeveer 13 centimeter. De Amerikaanse roodstaart houdt zich het liefst op in gebieden met open bossen en een overdaad aan struikgewas.