Jamaica op de Vakantiebeurs in Utrecht

De Vakantiebeurs is een begrip in Nederland. Sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw wordt deze beurs georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. De Vakantiebeurs is enerzijds een vakbeurs en anderzijds een vakantiebeurs. In de hoedanigheid als vakbeurs wordt de vakantiebeurs bezocht door vakmensen uit de reisbranche. Mensen  die geïnspireerd willen worden over reis- en vakantiebestemmingen kunnen óók hun vizier zetten de Vakantiebeurs. Er is oneindig veel informatie in te winnen over alle denkbare vakantiebestemmingen. Oók over vakantiebestemmingen in de Caribische archipel zoals Jamaica!

Jamaicaanse stand op de Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs in Utrecht heeft Jamaica een eigen stand. Bij deze stand is heel veel informatie op te diepen over een vakantie op het Caribische eiland. Hier liggen mooie folders voor je klaar die je thuis rustig kunt bestuderen. Bij de stand worden ook een paar keer per dag presentaties gehouden. De mensen die de presentaties verzorgen, bezitten heel veel kennis over Jamaica. Je kunt hen alle denkbare vragen stellen; die zij vervolgens rustig zullen beantwoorden. 

De stranden van Jamaica

Jamaica beschikt over verbluffend mooie stranden. De fraaiste stranden zijn te vinden aan de noord- en westkant van het eiland. Dit zijn ook de plekken waar zich de meeste hotels & resorts bevinden. Uiteraard is de zuid- en oostkant ook in het bezit van schitterende stranden, maar deze stranden hebben een andere dynamiek. Deze stranden zijn ook veel minder toeristisch. Aan deze delen van het eiland is het vooral de overweldigende natuur dat de klok slaat. Dus voor natuurliefhebbers is het aanbevelenswaardig om hier eens te gaan kijken!