Jamaica is een feesteiland

Jamaica is een feesteiland. Nederlanders en Belgen die van feesten houden, kunnen met een gerust hart afreizen naar dit zonovergoten Caribische eiland. Je zou kunnen zeggen dat Jamaica het Ibiza is van de Caribische archipel. Iedere dag van het jaar worden er op het eiland kleine en grote feesten georganiseerd. Check bij de balie van je hotel & resort waar de leukste feesten plaatsvinden! Zij hebben alle kennis en kunnen jou prima adviseren!

Reggae

Zoals iedereen weet, is Jamaica de bakermat van de reggae-muziek. Bob Marley heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van deze unieke muziekstroming. Aanvankelijk was de reggaemuziek alleen maar populair op Jamaica, maar in de loop van de tijd werd de hele wereld veroverd. Het zal niemand verwonderen, maar op elk festival en op ieder feest hoor je de klanken van de reggaemuziek.

Carnaval

Carnaval is het grootste feest dat ieder jaar plaatsvindt op Jamaica. Wekenlang is het Caribische eiland volledig in de ban van dit gigantische feest. Er zijn maar weinig landen in de wereld waar carnaval grootser wordt gevierd dan op Jamaica. Een van de landen waar het nog indrukwekkender is, is uiteraard Brazilië. Het carnaval in Rio slaat uiteraard alles, daar kan geen stad tegenop. Ook niet Jamaica! Laat onverlet dat het carnaval op Jamaica indrukwekkend leuk is!

DJ’s

Tegenwoordig zijn de DJ’s de grote popsterren! Zij krijgen de meeste aandacht, trekken het meeste publiek en verdienen het meeste geld. De hedendaagse top-DJ’s zijn allemaal multimiljonair! Deze mondiale popsterren doen ook Jamaica aan voor hun shows. Het is zeer de moeite waard om daarbij aanwezig te zijn!