Jamaica: de beste restaurants van het eiland!

Iedereen die op vakantie gaat naar Jamaica wil uiteraard ook lekker eten. In de toeristische centra van het eiland bevinden zich de beste restaurants van Jamaica. Hier komen ongelooflijk mooie en lekkere maaltijden op tafel. De koks op Jamaica hebben een hoog niveau. Als je een accommodatie kiest in één van de hotels & resorts van het eiland zit daar uiteraard het eten bij. De meeste hotels & resorts hebben restaurants op hun terreinen waar je zo kunt aanschuiven voor a-la-carte maaltijden.

Het is natuurlijk altijd leuk om op vakantie de plaatselijke keuken te proberen. Als je naar Jamaica gaat, moet je dat zeker ook doen. De specialiteit van de Jamaicaanse keuken is geroosterd vlees. Naast het zalige eten, kun je op Jamaica ook genieten van een overweldigende natuur. Een natuur met heel veel verschillende planten en dieren. Zo is Jamaica een echte hotspot voor vogelliefhebbers. Op het eiland komen zelfs vogels voor die alleen maar op Jamaica leven, zogenaamde endemische soorten. Daarnaast leven er op Jamaica veel zeevogels, één van die prachtige zeevogels is de lachmeeuw.

Lachmeeuw

De lachmeeuw lijkt als twee druppels water op de Europese kokmeeuw. De kop van de lachmeeuw is zwarte. Daarnaast is ook de nek en de oogring zwart. De poten en de snavel van de lachmeeuw zijn dieprood tot zwart. Ook de vleugels zijn zwart. De vleugels van de Franklins meeuw zijn wit. De lachmeeuw is ook bekend van de strip Guust Flater. De lachmeeuw is namelijk zijn huisdier.