Jamaica: aanbiedingen vakantie!

Als je een reis gaat boeken naar Jamaica, kun je het beste voor een aanbieding of een last minutes gaan. Dan betaal je het minste geld. Er zijn heel veel aanbieders die reizen naar Jamaica aanbieden. Deze aanbieders zijn uiteraard met elkaar in oorlog. Hierdoor is de consument de lachende derde. Als je heel goedkoop op vakantie wilt gaan naar Jamaica, kun je het beste in het laagseizoen gaan. Dat scheelt heel veel geld. Verder is het veel goedkoper om in zee te gaan met een pakketreis dan dat je een losse ticket en een losse accommodatie betaalt.

Wat er uiteindelijk ook betaald gaat worden, eenmaal op Jamaica kan het feest gaan beginnen. Het eiland heeft zoveel te bieden. Laten we beginnen met de stranden. Jamaica heeft topstranden. De mooiste stranden liggen aan de noord- en westkant van het eiland. De meeste hotels & resorts liggen hier ook. Daarnaast kent Jamaica een boeiende geschiedenis. Overal zijn de sporen hiervan te zien. Cultuurliefhebbers komen dan ook helemaal aan hun trekken. En dan nog de natuur! Het Caribische eiland heeft een overweldigend natuur. Een natuur waarin prachtige dieren leven. Een van die dieren is de kanoet.

Kanoet

De kanoet wordt ook wel kanoetstrandloper genoemd. Het is een beest met een lengte die tussen de 23 en 26 centimeter ligt. Het zomerkleed van de kanoet zorgt ervoor dat de kop, borst en buik oranje gekleurd is. Het winterkleed van de kanoet is veel minder kleurrijk. Het beest is dan grijs aan de bovenkant. De onderkant van de kanoet is dan wit. De poten hebben dan een grijsgroene kleur en de snavel is donker.