Met het gezin naar Jamaica

Voor families met kinderen is Jamaica een perfecte vakantiebestemming. In alle delen van het eiland zijn er voor alle leeftijden van kinderen geschikte attracties.

De allerjongste kinderen

Het leeuwendeel van de hotels & resorts op Jamaica beschikt over alle mogelijke faciliteiten om alle zorg te kunnen verlenen aan de allerjongste kinderen. Dus je kunt met een gerust hart met baby’s, peuters en kleuters naar het reggae-eiland afreizen!

Tieners

Ook voor tieners is Jamaica helemaal te gek. Voor hen zijn er heel veel dingen te ondernemen die zij heel erg leuk vinden. Wat je denken om met een bamboevlot een rivier te bevaren; hetgeen heel goed mogelijk is op de Great River, Rio Grande en de Martha Brae.

Krokodillen

Mensen die van krokodillen houden, komen op Jamaica ook prima aan hun trekken. Deze prehistorisch ogende beesten zijn namelijk ook op het reggae-eiland te spotten; er worden speciale tours georganiseerd in de gebieden waar ze voorkomen. Soms is het zelfs mogelijk om ze, de hele kleintjes uiteraard, aan te raken. Het behoeft nauwelijks betoog dat dit een enorme kick geeft. Kinderen vinden het prachtig. 

Tarzan en Jane

De meeste kinderen zijn totaal gefascineerd door het verhaal van Tarzan en Jane. Met name het slingeren van boom tot boom wekt heel veel verwondering op. Nou, op Jamaica kunnen de kids het zelf een keertje proberen! Bij de YS falls zijn meer dan voldoende lianen aanwezig avontuurlijke kinderen Tarzan en Jane kunnen spelen en heen en weer kunnen slingeren tussen de indrukwekkend grote woudreuzen.