Een eigen onderneming starten op Jamaica!

Nederlanders zijn ondernemende mensen. Dat zit in de aard van het beestje. Al eeuwenlang. Het is niet voor niets dat de eerste grote onderneming ter wereld door de Nederlanders werd opgericht. Dan praten we natuurlijk over de Verenigde Oost-Indische Companie (VOC). Later kwam daar nog de West-Indische Companie (WIC) bij.

Ook vandaag de dag zwermen veel Nederlanders over de hele wereld uit om in den vreemde geld te verdienen. Eén van die landen in Jamaica. Er zijn Nederlanders die op het reggae-eiland vakantieaccomodaties of horecagelegenheden uitbaten. De meeste mensen die naar Jamaica togen, logeren in de verschillende hotels & resorts die op het eiland aanwezig zijn. De Nederlandse ondernemers bouwen geen hotels & resorts op het eiland, maar zijn vaak eigenaar van exclusieve accommodaties. Wat je ook voornemens bent om op Jamaica te gaan doen: vakantievieren of een handeltje beginnen, je zult er immer kunnen genieten van een prachtige natuur. Eén van de vertegenwoordigers van de Jamaicaanse natuur is de Napoleonwever.

Napoleonwever

De Napoleonwever heeft een lengte van 10 centimeter en een gewicht dat tussen de 11 en 20 gram schommelt. De staart van de Napoleonwever is opvallend kort. De heren hebben een nek en kruin met een goudgele kleur. Het masker van de vogels is zwart. Daarnaast hebben ze een zwarte snavel. Op de buik van het vogeltje is ook een zwarte vlek aanwezig. Als we echter naar het verenpak van de Napoleonwever kijken buiten het broedseizoen kijken, valt het op dat het dan een onopvallende bruine kleur heeft.