DJ’s treden op in Jamaica

Jamaica is echt een muziekeiland. Het zit in de genen van de Jamaicanen; dansen en muziek. Uiteraard weet iedereen dat het eiland de bakermat is van reggae-muziek; een unieke muziekstijl die onder andere door wijlen Bob Marley groot werd gemaakt. Tegenwoordig is het over de hele wereld enorm populair. Heel veel bandjes zijn bovendien geïnspireerd door de reggae-muziek. De Nederlandse topband Doe Maar is daar een mooi voorbeeld van!

DJ’s 

Tegenwoordig zijn DJ’s de hedendaagse topartiesten. Nederland heeft verschillende top-DJ’s voortgebracht waarbij Tiësto en Armin van Buuren tot de absolute wereldtop behoren. Deze artiesten verkopen miljoenen ‘platen’ en treden op in voetbalstadions die tot de nok toe gevuld zijn met uitzinnige fans! Daarnaast zijn er nog oneindig veel andere DJ’s die misschien niet bij het grote publiek bekend zijn, maar wel fantastische muziek produceren!

Optredens op Jamaica

Ook op Jamaica worden veel optredens verzorgd door DJ’s. Dat zijn enerzijds lokale  artiesten, maar regelmatig worden er ook internationale sterren uit het buitenland ingevlogen om optredens te verzorgen op het zonovergoten Caribische eiland. Vaak vinden deze trance- en dance-optredens plaats op geweldige plaatsen en plekken zoals het strand. Sommige hotels & resorts verzorgen ook regelmatig optredens van DJ’s; voor de gasten is dat uiteraard één groot feest.

Openlucht

Jamaica is gezegend met een fantastisch klimaat. Vrijwel iedere dag van het jaar schijnt de zon. De optredens die plaatsvinden op het eiland vinden derhalve altijd plaats in de buitenlucht. Omdat de temperatuur zo aangenaam is, is het heerlijk genieten als je naar de artiesten aan het luisteren bent.