Aanbieding vakantie Jamaica!

Vaak zijn er aantrekkelijke aanbiedingen te scoren voor vakanties richting Jamaica. Op die manier kun je veel geld uitsparen voor een reisje richting het Caribische eiland. Het loont dus om dat goed in de gaten te houden. Naast de aanbiedingen zijn er uiteraard ook nog de ‘last minutes’. Ook dit scheelt heel veel geld. Maar het meeste geld kun je waarschijnlijk besparen met het moment dat je richting Jamaica gaat. Ga je in het hoogseizoen, of pak je de koffers in het laagseizoen.

Hoeveel geld je uiteindelijk ook betaalt om op Jamaica te geraken, de beloning zal torenhoog zijn. Het is zo’n fantastisch eiland. Het begint al met de stranden, Jamaica is in het bezit van de mooiste stranden van de hele Caribische archipel. De mooiste stranden van het eiland liggen aan de noordkust en aan de westkust. Maar ook de stranden aan de zuidkust en oostkust mogen er zijn. Deze stranden zijn veel minder toeristisch, maar daardoor niet minder aantrekkelijk. Naast de stranden heeft Jamaica een fantastische natuur. Eén van de dieren die in die natuur leeft, is de grote geelpootruiter.

Grote geelpootruiter

De grote geelpootruiter is een grote vogel, hetgeen de naam al doet vermoeden. Het beest heeft een lengte van 36 centimeter. De poten van de grote geelpootruiter hebben een heldergele kleur. De grote geelpootruiter is een fractie groter dan de kleine geelpootruiter. Deze twee soorten zijn gedurende hun winterkleed niet gemakkelijk van elkaar te onderscheiden. De snavel van de grote geelpootruiter is wat groter dan die van de kleine geelpootruiter. Bovendien is de snavel wat naar boven opgewipt.