Jamaica: verschillende naaktstranden!

Mensen die van naaktstranden houden, kunnen met een gerust hart naar Jamaica togen. Op het eiland zijn verschillende hotels & resorts aanwezig waar naakrecreatie (topless zonnen, nudisme, naturisme) is toegestaan. Op de openbare stranden van Jamaica is naaktrecreatie helaas verboden. Of je nu uiteindelijk op een naaktstrand of op een textielstrand terecht komt, de stranden zijn overal op Jamaica evenmooi en oogverblindend. Laten we beginnen met het zand van het strand. Dat is van z’n fijne structuur. Dat voelt zo lekker aan. Het is een feest om met je blote voeten over het strand te wandelen. Dan de omgeving waar de meeste standen liggen. Idyllisch is het enige woord wat daar bij past. Dan praat je over mooie lagunes en fascinerende inhammen.

Niet alleen de stranden van Jamaica zijn een prima reden om naar het eiland te togen, ook de rest van de natuur is van een adembenemende schoonheid. Als je bijvoorbeeld een liefhebber bent van vogels moet je zeker naar het rum-eiland gaan. Op Jamaica zijn verschillende natuurparken waar je de mooiste vogels kunt spotten. Verrekijker en camera mee! Eén van die vogels die zomaar voor de lens kan komen, is de kleine jager.

Kleine jager

De kleine jager ressorteert onder de zogenaamde jagers. De kleine jager heeft een lengte van 45 centimeter. Het beest heeft een donkerbruine kleur. De hals en de wangen daarentegen hebben een geelwitte kleur. De kleine jager heeft een bijzondere manier van jagen. Hij jaagt namelijk niet zelf, maar hij jaagt op de buit van andere vogels. Diefstal dus. Dit kunnen kleine vogeltjes, insecten, wormen, aas en visjes zijn.