Jamaica: op het eiland een eigen bedrijf beginnen!

Miljoenen toeristen overspoelen ieder jaar Jamaica. De meeste van deze toeristen komen uit Noord-Amerika. Dan hebben we het dus over Canada en de Verenigde Staten van Amerika. Maar niet alleen Amerikanen en Canadezen weten het Caribische eiland gretig te vinden, dat geldt ook voor heel veel andere landen op moedertje aarde. Uiteraard pakken ook veel landgenoten ieder jaar de koffers om naar  Jamaica te togen. Doordat op Jamaica heel veel hotels & resorts zijn opgetrokken, kan het eiland al die toeristen met het grootste gemak aan.

Een eigen bedrijf op Jamaica beginnen

Niet iedereen toogt naar Jamaica om daar van het fraaie weer, de mooie stranden en het lekkere eten te genieten. Er zijn ook Nederlanders die met een hele andere agenda naar het Bob Marley-eiland afreizen. Zij zijn voornemens om daar een eigen bedrijf op te gaan richten. Het leeuwendeel van de bedrijven en ondernemingen op Jamaica verdient zijn geld in de toeristenindustrie. Dat kan op een direct manier, maar ook op een indirecte manier.

Op het eiland zijn zogezegd heel veel vakantieaccommodaties aanwezig, maar ook heel veel horecagelegenheden. Naast de hotels en restaurants moeten de mensen uiteraard ook vermaakt worden. Dus rondom dat vermaak is ook een hele industrie ontstaan. Er zijn dus ook veel bedrijven op het eiland te vinden die zich daar mee bezighouden. Werken moet iedereen, maar het is natuurlijk heel erg leuk om te werken in (ei)land waar immer de zon schijnt. Daar word je natuurlij heel vrolijk van. Je gaat dan fluitend naar je werk!