Griekse restaurants op Jamaica

Griekse restaurants op Jamaica zijn heel gemakkelijk te vinden. De Griekse keuken is uiteraard wereldberoemd. Er zijn tal van smakelijke Griekse gerechten zoals Yémista órfana, Tzatziki, Taramosalata, Skordalia, Souvlaki, Stifado, Spanakópita, Pastitsio, Moussaka, Keftés, Gyros, Dolmádes, Choriatiki en Avgolémono. In de traditionele Griekse keuken worden diverse vleessoorten, vis, wijn, granen, groentes, kruiden en olijfolie gebruikt. Yoghurt, courgette, aubergine en kaas. In de Griekse keuken bevatten de desserts vaak noten en honing. De hotels & resorts van Jamaica beschikken over heel veel verschillende soorten restaurants. Uiteraard staan in deze restaurants vaak Griekse gerechten op het menu. Naast het overheerlijke eten heeft Jamaica uiteraard nog veel te bieden. Zo moeten cultuurliefhebbers beslist een bezoekje brengen aan The Old Court House.

The Old Court House

The Old Court House werd gebouwd in 1807 en werd in het volgende jaar goedgekeurd door de parochiecomités. Leden van de Vestry die regelmatig bijeenkwamen in het Court House waren Hon. Robert Osborn, Hon. Edward Jordon, Baron Kettlehodt, Hon Joseph Gordon en zijn zoon George William Gordon.

Het gerechtsgebouw werd gerepareerd in 1882 als gevolg van schade door een storm en 2 jaar later werd gerepareerd en opnieuw geverfd. Het gebouw werd niet beschadigd tijdens de aardbeving in 1907. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het gebouw bezet door Imperial Censors. Het was ook de locatie voor het Second Junior Center door het Institute of Jamaica en dit werd officieel geopend op 12 december 1941 en bleef meer dan 40 jaar open op deze plek. The Old Court House is sindsdien opgeknapt en wordt nu beheerd door de St. Andrew Parish.