header image
 

Rita’s Home Away From Home

Rita’s Home away from Home; haar B&B (Bed & Breakfast) ….  uw beste keus!

Rita en Jo, haar echtgenoot, kochten zeven jaar geleden een huis in Eltham (Ocho Rios) omdat Jamaica voor hen intussen al een tweede thuis was geworden en ze al een sociaal netwerk hadden opgebouwd tijdens de vele vakanties in Jamaica. Omdat in de hotels & resorts steeds aan de gasten wordt verteld dat het ‘buiten’ gevaarlijk is, missen hun gasten het mooiste van Jamaica; contact met de gewone Jamaicanen. Ook krijgen ze alleen de grote toeristische trekpleisters te zien terwijl er zoveel meer mooie plekjes zijn die zeer de moeite waard zijn.

Daarom hebben we besloten om twee kamers en een badkamer aan te bieden aan gasten die wel het echte Jamaica willen leren kennen. Behalve de kamers, compleet met gratis wifi en airco, bieden wij ook rondreizen aan tegen veel lagere prijzen dan in de hotels & resorts, en niet alleen naar de grote trekpleisters. U kunt onze informatie vinden op onze website en Facebookpagina. Daarnaast heeft Rita’s Home away from Home een eigen YouTube-kanaal. U kunt boeken via booking.com en nog veel meer boekingssites of rechtstreeks bij ons, wat uiteraard goedkoper is, want de sites rekenen kosten aan die wij moeten doorberekenen.

Rita’s Home away from Home is de beste keus, omdat:

  1. Wij hebben geïnvesteerd in zonnepanelen om onze eigen elektriciteit op te wekken en in een zonneboiler om te zorgen voor warm water.
  2. Wij hebben echte ramen geplaatst (meestal vind je hier houten schotten voor de ramen) en arco in alle kamers.
  3. Wij kopen meeste etenswaren op de boerenmarkt om de lokale boeren te steunen. Bovendien is de kwaliteit beter dan in een supermarkt.
  4. Wij weten de mooiste plekjes om te gaan bezoeken, en niet alleen de grote toeristische trekpleisters, maar ook de kleine juweeltjes waar de grote touroperators niet naartoe gaan.
  5. Onze B&B ligt in Eltham aan de rand van Ocho Rios, dichtbij o.a The Blue Hole, White River, The Old Spanish Bridge, Dunns River Falls, Firefly en verschillende adembenemende stranden.
  6. Wij zorgen voor gratis transport van en naar het vliegveld. 
  7. Wij bieden niet de laagste prijs. U vindt gegarandeerd een goedkopere B&B, maar bieden zij wat wij bieden? Onze tarieven zijn niet hoog, maar wel fair! U vindt ons o.a. op Facebook en zullen al uw vragen beantwoorden!